Krigslive

Skal du med ud i krig?

Om Krigslive

Altdorf står som en!

Epos Epoke har to hold, der sammen danner Altdorf kampgruppen. Som en del af Altdorf kampgruppen kommer man igennem et forløb med vores 4 instruktører, hvor man lærer at lave rollespilkostume, lærer hvordan man kæmper i formation og til sidst munder forløbet ud i en tur til selve Krigslive

Køterne

Køterne er et fangekompagni, som er blevet sendt i felten af Altdorf. De bærer deres pistoler, som er prototypepistoler, da de skal testes i marken, før nogle "rigtige" soldater får fingrene i dem. I kamp, er Køterne er et hold, som løber ind i fjenden. De bærer deres trusty bønne, en rustning, et solidt sværd og en buckler. De rammer bannerne i ryggen og jagter kanoner. Nogen ville sige, at de flygter meget, men det er jo bare taktisk retræte.

Hestebremserne

Hestebremserne er et kompagni af lejesvende, der alle kommer fra Altdorf. De har penge i pungen og massere grej til at beskytte dem i felten. I kamp er Hestebremsernes vigtigste opgave at lægge fælder i form af bjørnefælder og piktråd, og derved forhindre fjenden adgang til taktiske positioner. De lukker hver en flanke af med deres mange fælder.

Køterne 114. Altdorf

Tovholdere/Instruktører

Lucas Lundstrøm og Leon Hottat

Praktisk

Forløbet hos køterne koster 500 kroner, men for de penge får du materialer til at lave rollespilskostume, overnatning i middelaldertelt, mad og deltagelse i al træning. Samt flere workshops hvor du lærer at bygge rollespilsgrej, slås i formation og bygge lejrgrej.

Hestebremserne 4. Altdorf

Tovholdere/Instruktører

Ingrid Kaaber Pors

Praktisk

Forløbet hos hestebremserne koster 500 kroner, men for de penge får du materialer til at lave rollespilskostume, overnatning i middelaldertelt, mad og deltagelse i al træning. Samt workshops hvor du lærer at bygge rollespilsfælder, hvordan man slås som enhed og hvordan man laver sit eget rollespilskostume.

Epos Epokes Krigslive indsats er støttet med midler fra DUF’s Lokalforeningspulje. Vi takker for støtten, og uden dem var indsatsen aldrig mulig.