Krigslive

Skal du med ud i krig?

Om Krigslive

Altdorf står som en!

Epos Epoke har to hold, der sammen danner Altdorf kampgruppen. Som en del af Altdorf kampgruppen kommer du ind i et krigslive fællesskab, hvor du for blot 500 kroner får fuldt kostume, mad og logi under hele Krigslive. Du skal være opmærksom på, at der også er nogle arbejdsdage på vores værksted i København, som du vil blive bedt om at deltage i.

Køterne

Køterne er et fangekompagni, som er blevet sendt i felten af Altdorf. De bærer deres pistoler, som er prototypepistoler, da de skal testes i marken, før nogle "rigtige" soldater får fingrene i dem. I kamp, er Køterne er et hold, som løber ind i fjenden. De bærer deres trusty bønne, en rustning, et solidt sværd og en buckler. De rammer bannerne i ryggen og jagter kanoner. Nogen ville sige, at de flygter meget, men det er jo bare taktisk retræte.

Hestebremserne

Hestebremserne er et kompagni af lejesvende, der alle kommer fra Altdorf. De har penge i pungen og massere grej til at beskytte dem i felten. I kamp er Hestebremsernes vigtigste opgave at lægge fælder i form af bjørnefælder og piktråd, og derved forhindre fjenden adgang til taktiske positioner. De lukker hver en flanke af med deres mange fælder.

Køterne 114. Altdorf

Tovholdere

Lucas Lundstrøm og Leon Hottat

Praktisk

For 500 kroner får du fuldt kostume bestående af bukser, bælte, slagkofte, rustning, skjold og pistol. Du skal derfor kun medbringe en skjorte og et sværd for at være med.
Køterne er en let enhed, det betyder, at man kommer til at løbe meget rundt, og stikke sine fjender i ryggen.

Hestebremserne 4. Altdorf

Tovholdere

Ingrid Kaaber Pors

Praktisk

For 500 kroner får du et flot kostume bestående af alt hvad du skal bruge til krigslive, du behøver derfor ikke medbringe noget selv.

Hestebremserne er et hold af lejesoldater med fælder, derfor kommer der til at være med gang gennem hårdt terræn for at få sat fælderne op,.

Epos Epokes Krigslive indsats er støttet med midler fra DUF’s Lokalforeningspulje. Vi takker for støtten, og uden dem var indsatsen aldrig mulig.