Sommer GEK

Her kan du finde al den info du skal bruge til Sommer GEK

Sommer GEK er Epos Epokes årlige uge i sommerferien for tidligere elever. Det er 5 dages sjov, hvor du kan opleve Epos med færre regler end du plejer og møde gamle venner eller lærer nye at kende.

Regler

Ingen Alkohol under Sommer GEK
Ingen rygning på matriklen
Alle mødes til frokost
Der skal være ro i soveområderne fra 21:00-8:00

Tidpunkt

Ankomst: 2. juli klokken 15:00
Afgang: 6. juli klokken 15:00

Tilmeldingen

Tilmelding koster 1000 kroner og dækker overnatning samt mad hele ugen.

Praktisk

Sommer GEK finder sted på Efterskolen Epos, Færgevej 5, 6440 Fynshav. Man kan ankomme tirsdag den 2. juli klokken 15:00, hvis man kommer før da, skal man vente ude ved lindetræet.

Under selve GEK vil Epos fungere lidt som den plejer i weekenden, det vil sige, at der vil være tjanser, som alle deltagere forventes at tage. Det er alt fra hjælpe med mad til opvask.

Lørdag er der rengøring af skolen, du kan forvente at forlade skolen senest 15:00 ud fra hvor hurtigt rengøring er.

Værelser

Værelser fordeles efter en “first-come”-politik. Det vil sige, at når man kommer får man lov at vælge et værelse, og man kan også godt vælge værelse for sine venner.

Vi går i udgangspunkt efter at fylde en etage op ad gangen, så det kan godt være vi ikke kan imødekomme dit præcise værelsesønske.

Eneværelser

Har du behov for et eneværelse, så skal vi nok finde et til dig. Husk at eneværelserne er prioriteret til dem med særlige behov, f.eks. hvis du har en diagnose eller andre helbredsting, der gør du har brug for et eneværelse.